User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Radiator Bushings (Mounts)

  1. #1
    Regular Member denzo's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Runcorn
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Radiator Bushings (Mounts)

    Just had a look under my bonnet, not much room by the radiator.

    Does anyone know what VIN numbers were affected by the Radiator Mounts / Bushing problem?

    Also, if I do not have any noises from my car and it is coming up to 12 months old ... likely that they have already been replaced or didn't need replacing?

  2. #2
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I don't believe there was a particular range of cars affected. You either had the problem or you didn't. You'd notice it quite easily, a creaking noise coming from the front, more noticeable at low speeds.

    If it happens at any point in the three year warranty they'll be replaced. It's not classed as a trim/bodywork part so doesn't fall under the 12 month warranty period for that.

    D

  3. #3
    Ex Vec-C Admin & Founder Bainie's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    60 Degrees North !!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had mine done, you will know if it needs it believe me !!

  4. #4
    Regular Member lborob17's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Rainy Derbyshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Denzo

    Mine were squeaking badly when I first got the car - hence reason for looking on the web and finding the forum!

    My top mounts had a metal spring in between rubber bits. It was the spring that made the noise. It could be quietened by simply spraying with WD40 but it didnt last very long. The new mounts fitted were all rubber/plastic - no noise

  5. #5
    Regular Member zsh's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sweden
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Got this noise on my 04 vectra. My mechanic is ordering the part and it will hopefully not cost me a penny

  6. #6
    Regular Member denzo's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Runcorn
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    zsh,

    What does the noise sound like, is it present all the time or intermittently?

  7. #7
    Regular Member zsh's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sweden
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by denzo
    zsh,

    What does the noise sound like, is it present all the time or intermittently?

    well the strange thing is its not there when engine is "cold", like when i enter car first time in the morning. After few kilometers it starts. Its like cracking noise and it happenes when i release the clutch, with or without accelerator pressed, easy or normally released. When i am up in speed then noise disapears. Mechanic who checked this opened the hood while i released the clutch with gear in and he said it was a radiator something (dont know word in english, holder? like engine cushions).

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The car is in VX at the moment - they are going to replace the rad mounting rubbers free of charge and claim to have sorted the "power loss" issues - some kind of sensor - I believe it when I drive it for a few days.....

  9. #9
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by zsh View Post
    well the strange thing is its not there when engine is "cold", like when i enter car first time in the morning. After few kilometers it starts. Its like cracking noise and it happenes when i release the clutch, with or without accelerator pressed, easy or normally released. When i am up in speed then noise disapears. Mechanic who checked this opened the hood while i released the clutch with gear in and he said it was a radiator something (dont know word in english, holder? like engine cushions).
    That sounds like the rad mounts - bushes - too. I had mine done, all quiet now
    Now I need a turbo to keep up!

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Agreed - sounds like the rad mounts - hope mine is quiet when I get it back tomorrow!

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Radiator mounts
    By DSmiddy in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 16th December 2011, 22:49
  2. Fooled by...radiator mounts
    By Croxley in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 5th July 2011, 09:49
  3. Radiator Mounts
    By s1nglef1sh in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 29th April 2009, 13:35
  4. Radiator mounts
    By al21784 in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 0
    Last Post: 5th April 2009, 17:12
  5. Radiator Mounts?
    By LAV6Y in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 27th April 2008, 16:17

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •