User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Just cleaned my boost sensor

  1. #1
    Regular Member bigdave1701's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Just cleaned my boost sensor

    Amazingly easy job!! I honestly think the hardest part was getting the engine cover back onto its rubber suckers

    Before:


    After:

  2. #2
    Regular Member Kev_A's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Gateshead, Tyne and wear
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : Z20NET

    Year : 04

    Default

    How to

  3. #3
    Regular Member coooky's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    washington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Kev_A View Post
    How to
    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=88845

  4. #4
    Regular Member The Gas Man's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    north east
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    have you noticed any change in how the car drives mate

  5. #5
    Regular Member bigdave1701's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Haven't driven it yet but am taking my son out later so will get a chance to see then.

  6. #6
    Regular Member coooky's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    washington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    took mine out today only hard part was having to unclip the pipe to get the torx into the bolt

    driving it feels the same to me tbh

  7. #7
    Regular Member bigdave1701's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Same here. It's probably because today was the first time I've given it a real good run so don't have much to compare it to.

  8. #8
    Regular Member bigdave1701's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The car really love going fast thou! It turns into an absolute monster at about 80! (on a private race track of course). lol

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    chap on station just got a 150 so i sorted his sensor for him , also found the swirl bar was off ! going to do the cheap fix this week

  10. #10
    Regular Member coooky's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    washington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bigdave1701 View Post
    The car really love going fast thou! It turns into an absolute monster at about 80! (on a private race track of course). lol
    when i bought mine on the way back home the wife decided she wanted to race me in the 60 plate 318 m sport bmer 120 in 5th into 6th and looked at the clock and decided to slow down on a private track of course lol

    veccy 1 bm in the rear view window

    have to admit to bm was **** no get up and go at all it was an auto though even when switching to the semi auto box was still pants

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. One cleaned Boost Sensor......
    By signum_1.9 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 20
    Last Post: 20th August 2012, 00:22
  2. Cleaned boost sensor
    By 130786howe in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 8th July 2012, 16:22
  3. please help, eml still onl, cleaned boost sensor and egr
    By J P S in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 31st May 2012, 12:25
  4. Just cleaned my egr and boost sensor !!
    By renton608 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 17th January 2011, 17:32
  5. cleaned boost sensor and still shows over boost
    By chowwie in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 14th November 2008, 09:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •