User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: cd70 navi help

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    machynlleth powys
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default cd70 navi help

    hi car went to the garage the other day and for some funny reason only the BC button out of the 4 buttons NAVI, AUDIO, BC, SOUND is working any ideas guys? i can get to the others by using the round button in the middle but its harder when your driving thanks

  2. #2
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    Have you done the cold reset?

    Disconnect the battery for about 1/2 hour..
    Then reconnect and see if this has cured your problem.

    Otherwise it is a facia plate off, to check the contact buttons behind it...

    but I am confident that the buttons being simple items will not be at fault.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Hampshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi Guys,

    Have the same problem with my 07 SRi nav!! Traffic and settings buttons don't work! Very annoying when the traffic reports keep going off and you cant stop them!

  4. #4
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    If the cutting battery power for a few hours does not work, then the only thing I can suggest, is to remove the front facia from the head-unit... you will see that it is connected electronically via a black push fit connector... see if the connectors and pins are clean and dry.

    To get the facia off, you will need to undo all the torx screws from the side latch plates.

    Then it should be a matter of unclipping a few black plastic hook type latches..

    The facia will now simply pull off from the front of the head unit.

  5. #5
    Regular Member dannycturbo's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Letchworth, Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What work did you have done

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cd70 navi
    By tammyman09 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2009, 14:23
  2. Navi CD70
    By Stephen S in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 1st July 2009, 20:50
  3. CD70 navi help
    By bigbeech in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 31st July 2008, 10:47

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •