User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Loosing boost 2.0t really peein me off

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Loosing boost 2.0t really peein me off

    As above changed all boost pipes execpt one under turbo and wondering if if it's the oe recirc valve dia leaking

  2. #2
    Regular Member triple595's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    llandrindod wells
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    diaphrams do fail

  3. #3
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    as i've already told you .... especially on a mapped car

    0-Large smile ......every time it's driven

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Changed the small pipe under the turbo and tightened up the oe dump valve seems to be a lot better now will be fitting Collins dump valve and kit next week see if the oe reirc valve is crap

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loosing oil
    By matt2005 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 5th February 2012, 12:12
  2. Loosing boost gain
    By tomo41 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 23rd September 2011, 13:21
  3. CDTI 150, 10k Boost De-Coked & New Boost Sensor
    By Vaux-Man-G in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 4th January 2010, 12:02
  4. v6 loosing oil
    By lilangel in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 2nd May 2009, 20:18
  5. cleaned boost sensor and still shows over boost
    By chowwie in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 14th November 2008, 09:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •