User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Horns

  1. #1
    Regular Member rhodod's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Horns

    My vectra C 2.0 Dti failed its mot on the horns

    neither of them work at all, ive checked the fuse and tested the horns and everything is fine

    But they refuse to work... any ideas?

    thanks

  2. #2
    Regular Member rich r's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Selby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If the horns work when tested on a battery, and the fuse looks good, then all that is left is the wiring and switch.

    Most likely is the wiring between the switch on the steering wheel and the dashboard if it's not the switch itself.

  3. #3
    Regular Member rhodod's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i took the front of the steering wheel off so i can see the metal plate that is pushed to sound the horn, gave that a push and still nothing.

    where is the switch your talking about?

  4. #4
    Regular Member triple595's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    llandrindod wells
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    can you link out the wires in the loom, i know on my old gold the connectors wore and then stopped working

  5. #5
    Regular Member rhodod's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    il have a look when i get home.

    its frustrating

  6. #6
    Regular Member triple595's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    llandrindod wells
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    out of interest do you get 12 v at the terminals when you press the horn, its not something stupid like a bad earth

  7. #7
    Regular Member rhodod's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    when you say terminals, you mean where the horns connect ( 2 pin connector)? If so, then no there is nothing coming from them at all.

  8. #8
    Regular Member triple595's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    llandrindod wells
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    okay gotto be the steering wheel connections then

  9. #9
    Regular Member rhodod's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Could the Squib be the problem?

  10. #10
    Regular Member triple595's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    llandrindod wells
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    most likely

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Air Horns Yay or Nay??
    By redraptor_141 in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 19th July 2009, 23:16
  2. Very loud horns
    By rob 2.2dti in forum Comedy & Humour
    Replies: 6
    Last Post: 2nd September 2008, 16:04
  3. So where do I put my twin air horns........?
    By merikiito in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2008, 19:11
  4. Where are the horns?
    By hefilump in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 30th August 2007, 20:45
  5. Horns !!
    By Led in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 35
    Last Post: 21st June 2007, 15:03

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •