User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: misterious plug just hanging loose ?

  1. #1
    New Member melvyn8181's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    north lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default misterious plug just hanging loose ?

    hi ,

    ive only had the car a week or two and tonight i was just checking oil level and having a general look around engine bay and noticed a plug just hanging (ie not plugged into anything) there near the front of engine bay just to the right hand side as you look at car from front. there is a plug that looks identical near it thats plugged into something.

    should the hanging plug be plugged into to something ?
    is it for something , maybe to plug diagnostic equip into?

    cant see any empty sockets near by that it could have come from.
    pics included to help.
    car runs fine still, just wondered what it could be.

    any ideas ?




  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    iirc all 2.0dti's are like that & on the 2.2dti it's plugged into another actuator on the vac system

  3. #3
    Regular Member Vectra_C_Chris's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Perth Western Australia
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Wouldn't worry about it. All GM Vec's seem to have various wiring looms with many connectors not plugging into anything. As long as the car has no warning lights you are fine.

    My GSi has at least 4 in the engine bay connecting to nothing.

  4. #4
    New Member melvyn8181's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    north lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    nice one thanks guys.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. something hanging down
    By Morephun in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 2nd March 2016, 11:53
  2. still hanging around
    By fjaimo10 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 27th January 2013, 21:12
  3. Loose plug left side
    By nipmads in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 12th August 2012, 09:27
  4. faulty(loose) headlamp plug help please
    By hairy31 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 3rd May 2012, 22:00
  5. Whats This?... Loose plug in boot
    By Leemarksmith in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 26th January 2010, 23:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •