User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Checking MAF power Supply

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Normanton, Debryshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Checking MAF power Supply

    Anyone know how to check the MAF sensor power supply or Voltage supply as thats what's come up and a Solus Scanner.

    And does anyone know what kind of reading i shud get when i manage to check it? my cars a 2.0DTI 54Reg

  2. #2
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    • Ignition OFF
    • Disconnect wiring harness connector from:
      B69 Air Mass Meter
    • Ignition ON
    • Measure voltage between the following terminals:
      B69 Air Mass Meter
      Wiring harness connector (wiring harness side) terminal 2
      &
      B69 Air Mass Meter
      Wiring harness connector (wiring harness side) terminal 3

    NEEDS TO BE GREATER THAN 11v


    Then:

    Measure voltage between the following terminals:
    B69 Air Mass Meter
    Wiring harness connector (wiring harness side) terminal 4
    &
    B69 Air Mass Meter
    Wiring harness connector (wiring harness side) terminal 3

    GREATER THAN 4.8v

  3. #3
    Regular Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    Maf voltage errors are normally just down to them not having the connector fitted properly. Try reseating the connector, I searched this error a while back and this was advised of this and it worked.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. help with power supply
    By vxr_and in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 24th December 2012, 12:21
  2. 12v power supply from boot?
    By Craig1985 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 15th February 2011, 23:24
  3. Power Supply for GPS ??
    By AirCooledHeaven in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 13th September 2006, 21:09
  4. Power supply
    By Robin in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 19th June 2006, 13:06

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •