User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: 2003 2.2 sri ::limp mode::

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    England
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 2003 2.2 sri ::limp mode::

    just got me a 2003 vauxhall vectra 2.2 DTI SRI and withtin the first day the ****** thing has a problem, i was cruising down the motorway with cruist control and all of the sudden engine management light comes on and theres hardly any power (limp mode) so i pull over stop the car and restart it and problem fixed,; but this happens regularily and appears to be at total random, so annoying since i just got the car and i keep having to pull over to turn of and restart the car ...

    anyways does anyone have any ideas what it is? i searched the forums and people were mentioning vacuum hoses? theres not many things that im worse at than mechanics LOL, but im willing to try it as i know all too well how much garages charge and theres never any guarantees...

    anyones help would be soooo appreciated, THANKS

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Get the fault codes read to be sure. It could possibly be the high pressure fuel pump its a known problem on 2.2 vectra along with the high pressure fuel regulator. If the regulator plays up the whole engine cuts out if its the pump it goes into limp mode.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Limp mode in 2003, 3.2 V6
    By Ozzypete in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 2nd March 2012, 01:20
  2. limp mode
    By taxidriver50005 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 12th February 2012, 17:59
  3. Limp mode or dead mode
    By JSYSH466Y in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 2nd July 2009, 09:46
  4. Limp Mode...Again!
    By ChrisFox in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 15th July 2007, 17:47

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •