User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: fault codes help needed please

  1. #1
    Regular Member patch22's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Buckley Flintshire N.Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : .....................

    Engine : ....................

    Year : .....

    Default fault codes help needed please

    got an old vectra with over 1000k on it, eml has come on and refuses to go away,got three codes out using the pedals thanks to info from the forum,they are 0153,bank 1 sensor 1 voltage high or low or an open heater circuit, 0110 intake air temp circuit high input or low input c-12 and 0100 mass or volume air flow circuit high or low input c-10,trouble is i dont understand a word of it could someone explain in idiots language for me please,and could one be causing the others,cheers.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Elland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bad connections / failed sensors on the mass air flow (MAF) and inlet air temperature sensor?

  3. #3
    Regular Member patch22's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Buckley Flintshire N.Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : .....................

    Engine : ....................

    Year : .....

    Default

    thanks for taking the time to offer some advice hebble, spent the afternoon wrestling with the beast, cleaned all connections and throttle body,then found broken insulation on two lambder wires grey and white touching sorted that cleared codes,and up to now no light and no codes,fingers crossed.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Elland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Good Job!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Quick help needed reading fault codes!
    By Veccy55 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 5th February 2013, 17:08
  2. help needed to fault find (or read codes) 2.0DTi
    By FLOB in forum South East (RO - Scotty80, ARO jaqubek)
    Replies: 0
    Last Post: 4th April 2012, 18:15
  3. Getting 2 fault codes come up
    By Lozza in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 7th June 2011, 16:17
  4. how to determine parts from fault codes... help needed.
    By tan786 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 25th June 2010, 18:13
  5. Help needed / fault codes??????????????????
    By muniman_gsi in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 5th April 2010, 09:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •