User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Boost gauge stopped working...

  1. #1
    spoons
    Guest

    Default Boost gauge stopped working...

    The other day driving along and I noticed my boost gauge had stopped working. Strange as the dial and backlight was still on. So the electrics were ok, just not reading the 'boost' & 'vacuum'

    So got home and took a look around the back of the engine to find the 'T' piece (connector) had broken off. In fact it looked mangled, like it had been twisted back and forth and broken off.

    Courtenay Sport did this job when they rerouted my boost feed, so I never saw the original 'T' piece connector or condition of it.

    Would this have caused my car to have less boost, if it was leaking.

    The reason I say that is because I fixed it with a new 'T' piece connector and today it felt more powerful. Noticeably more power.

    ??? Anyone got any idea's if I had been losing boost because of this little £1.50 connector??

  2. #2
    Regular Member hagga's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    kingswinford
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yes it would have caused issues... and the turbo would have been working a lil harder to make boost pressure. good thing the gauge stopped working as boost/vac leaks can sometimes be a nightmare to find.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. fuel gauge stopped working - any idea's
    By Top banana in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 16th June 2013, 09:48
  2. Right my hid stopped working
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 21st December 2011, 15:22
  3. CDTi Boost Gauge........Working!!!!!!
    By V2 5TE R in forum Diesel Engine related
    Replies: 6
    Last Post: 20th July 2010, 21:07
  4. Boost gauge now working as it should....
    By Mark2.2 in forum Petrol Engine related
    Replies: 2
    Last Post: 21st February 2010, 12:21
  5. rev counter/speedo/temp gauge/fuel gauge stopped working
    By bloodworm in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 19th July 2009, 00:28

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •