User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: z20net lumpy idle running rough

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default z20net lumpy idle running rough

    After a new lamda sensor and coolant temp sensor still no better any more ideas could it be the map?

  2. #2
    Regular Member Marcosuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fife
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Id replace the coils if you haven't tried it yet??

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No fault codes tho buddy

  4. #4
    Regular Member Marcosuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fife
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Always an option... Im sure nige got his replaced at neo bros but unsure wither he had codes or not??.. They might be on there way out??

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah it either that or a knackerd cat I think if anyone no's any better

  6. #6
    Regular Member Marcosuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fife
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hope u get it fixed mate... Will be watching this for future reference

  7. #7
    VIP-Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    please can we just keep this subject to the one thread, that way we can keep track of all that has been said and tried to get a resolution... no need for another and then another...

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=140826
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vectra gsi running rough misfires high idle
    By shaunft in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 16
    Last Post: 9th August 2012, 23:03
  2. Z20NET Rough Erratic Hesitant Idle Issues...... Help??
    By greenmonster in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 57
    Last Post: 9th July 2012, 16:03
  3. 1.9 CDTI Lumpy Running at Idle
    By Dazfoz in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 13th April 2009, 18:23
  4. Lumpy and Rough V6 Signum
    By decho in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 28
    Last Post: 2nd February 2009, 17:53
  5. lumpy idle
    By old cruiser in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 24th November 2008, 20:39

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •