User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: coolant temp sensor on a z20net location

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default coolant temp sensor on a z20net location

    hi were are these and wot u ave to remove to change one

  2. #2
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Top left corner of the engine, shown circled in red below. Take off the engine cover, wait til the engine is cold, remove and refit the coolant tank cap to release any pressure, unplug the wires from the sensor, unscrew the sensor - some coolant might come out, so have a cloth handy.



  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cant see a pic jezzy

  4. #4
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You sure? I can see it in the post.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cant see any pic on mine sorry bud

  6. #6
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Can anyone else see or not see the pic?

  7. #7
    Regular Member nikroc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    DERBY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2t

    Trim : standard

    Engine : z20net

    Year : 08

    Mileage : 32000

    Default

    I can see it

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just a box with red cross on mine

  9. #9
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by nikroc View Post
    I can see it
    Cheers fella. Can you print it out and post it to Tomo?

  10. #10
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by tomo41 View Post
    just a box with red cross on mine
    The Force is not strong with this one.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. coolant temp sensor
    By andy_richmond in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 1st October 2012, 23:18
  2. Coolant Temperature Sensor Location
    By RichyA in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 20th December 2011, 23:56
  3. coolant temp sensor help
    By mrdouglas in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 12th March 2011, 21:01
  4. engine temp sensor location
    By CHRIS MCKEOWN in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 22nd October 2010, 00:09
  5. coolant temp sensor
    By Morephun in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 15th September 2009, 02:27

Visitors found this page by searching for:

vectra c temperature sensor

z20net temperature sensor

z20net coolant temperature

z20net coolant temperature sensor

vectra c coolant temp sensor

signum coolant sensor

Z20net coolant temperature sendor

coolant temperature sensor z20net location

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •