User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Replace my TID with a dvd?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Replace my TID with a dvd?

    I changed my stereo for a sony one ages ago and still have the TID which just gives me the time and outside temp.... big whoop! I see I can change it for a GID or a CID but has anyone managed to mount a screen in there instead say for a reversing camera or maybe a DVD player. If you have can you advise on what screen you went for and if poss installation instructions. My theory is i can just take the current TID out of my dash (vectra life 54 plate) and put a mini screen in instead is that right?

    thanks in advance for replies

  2. #2
    Regular Member si_hoss's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Stevenage, Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have the same as you, after market head unit with the half dead TID screen. I have wondered if there's a way of putting say a Tom Tom in there neatly giving a "built-in" sat nav, but it was only a thought lol. Would be good though!

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have tomtom on my iphone and after paying 100 notes for the mount then 50 for the app and another 50 i think it was for the subscription to HD traffic and speed cameras I ant afford another one but i thought a nice display screen in there for a reversing camera or a dvd player maybe possible.

  4. #4
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    Over on astraownersntwork a few people have put a tomtom there so am sure someone could point you in right direction on a screen.

    P.s tomtom with traffic is ace. Everyone who gets in my car comments on how good it is. Defiantly better than sat nav I had before.

    Anyway back on track.

  5. #5
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    There was a thread a while ago where someone butchered a digital photoframe and put that there in place of GID

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by paul_sri150 View Post
    There was a thread a while ago where someone butchered a digital photoframe and put that there in place of GID
    yeah i found that how2. It said he had to keep old GID for the radio to work or something.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Warrington / Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hasnt someone put a touch screen in there for an in car computer?

  8. #8
    Regular Member yysnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The screen is too small for a car pc. CID is rubbish too, only 400x234 in resolution.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cim Replace
    By Markov in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 3rd May 2012, 22:58
  2. Can i rip out and replace?
    By bbdp in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 22nd March 2012, 11:17
  3. Replace 215/55/16 with 195/50/16
    By battsman in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 3
    Last Post: 14th February 2012, 16:18
  4. Tie rod replace
    By blackveccyC in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 8
    Last Post: 28th November 2010, 15:15
  5. Need to replace all 4 springs - HELP!
    By Screechxl in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 16
    Last Post: 6th February 2009, 18:46

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •