User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Still having problems with turbo..

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Still having problems with turbo..

    Ive checked the sticky post about checking my pipes and they all look ok, i have also changed the boost sensor and its still not working. The turbo doesnt come in until around 2000, and then it just loses its guts. Is there anything else i could try?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra sri turbo

    Trim : sri

    Engine : z20 net

    Year : 2003

    Default

    Which boost sensor did you change mine had the same fault I changed both sensors seems to have cured the fault will try car tomorrow and let you know

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South east
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Warren has a 1.9 diesel, so his solution won't match that of a Z20NET.

  4. #4
    VIP-Member brifen's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Fareham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Signum 2.0 DTI (Irmscher)

    Trim : Elegance

    Engine : 2.0 DTI 100 bhp

    Year : 2003

    Default

    Intercooler itself or pipes.

    Today!! The new tomorrow, live the NOW!!

  5. #5
    Midlands - Head case Organiser Dog_Book's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : VXR

    Engine : Z28NET

    Year : 07

    Default

    Quote Originally Posted by warren77 View Post
    Ive checked the sticky post about checking my pipes and they all look ok, i have also changed the boost sensor and its still not working. The turbo doesnt come in until around 2000, and then it just loses its guts. Is there anything else i could try?
    What engine is this even?
    Vectra VXR estate 2007 Sapphire Black
    Eibachs B8's, Hansen drl/fogs, fully loaded factory options

    https://www.vectra-c.com/forum/calendar.php

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Turbo Problems
    By stupottyuk in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 25th March 2014, 23:24
  2. turbo problems
    By bobthebarber in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 22nd January 2012, 20:35
  3. Turbo problems
    By jonbav in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 12
    Last Post: 31st March 2011, 15:44
  4. turbo problems
    By signumturbo04 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 8th November 2010, 21:57
  5. Turbo problems?
    By FRANKA in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 2nd October 2006, 15:12

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •