User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Car horn/alam keeps sounding?

  1. #1
    Regular Member bigdave1701's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Car horn/alam keeps sounding?

    At about 10pm last night the car alarm went off but it was the horn and not the actual alarm? About 20 mins later it happened again and then twice more over night. Odd thing is that the hazard lights didn't flash with it at any point!? Is there a fuse for the alarm that may have blown and caused this?

  2. #2
    Regular Member Big Knox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Alarms sounder faulty? Think horn only sounds when sounder doesn't work. Sure someone will correct me if I'm wrong.

    Or it was someone else's car lol

  3. #3
    Regular Member nokiaman1978's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    there is a fuse im sure but it also disables something else important cant remember what.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ripon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Do you have a window that is not fully closed?

  5. #5
    Regular Member si_hoss's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Stevenage, Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds weird but.... does your seat belt retract properly? Mine doesn't so if left rolled out shall we say it can retract /move after a while which is then picked up by the interior sensors and sets the alarm off.

    Although doesn't explain why your lights didn't flash and the horn was being used. Any chance you've sliced through a cable somewhere disabling part of the system??

  6. #6
    Regular Member bigdave1701's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Been and checked the alarm fuses this morning and theyre all fine. Opened a window, armed the alarm and tried opening the car and the alarm trigered as you'd expect, normal alarm tone, hazards flashing.

    At the time i thought it was someone elses alarm but the only other car in the street/on a driveway is the neighbours and she's been dead for 3 weeks.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by nokiaman1978 View Post
    there is a fuse im sure but it also disables something else important cant remember what.
    The glass breakage wires on estate cars.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Reading
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SAAB

    Trim : LINEAR SE

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Default

    Quote Originally Posted by Big Dave View Post
    The glass breakage wires on estate cars.
    Thanks.

    Having been plagued with alarm going off for several months for no apparent reason. I have finally found the issue I think. The alarm breakage wire on the OS rear side window was open circuit (estate). The NS reads approx 52 ohms.

    And yes I do have a dog but I think it more likely carrying good and tools that have caused the issue. So I have shorted out the OS wiring, see how it goes for now.

  9. #9
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    That's the 20th thread moved today might reach my record by end of day

    Just a reminder that Vectra c chat isn't for troubleshooting !!!

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Alarm Sounding every 5 minutes
    By Lamo in forum Troubleshooting
    Replies: 16
    Last Post: 15th August 2009, 02:19
  2. engine not sounding right on my dti
    By steven_armit in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 2nd June 2009, 19:51
  3. Hollow Sounding Knocking???
    By ChrisFox in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 2nd April 2008, 20:32
  4. Car sounding a bit rough 3.2 V6
    By korlinski in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 7th August 2007, 16:54
  5. Horn not sounding right
    By Cheeky_B in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 7th July 2006, 23:02

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •