User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: radio going off when rear demister on?

  1. #1
    Regular Member Morephun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everywhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vec c

    Trim : sri

    Engine : 150 cdti

    Year : 55

    Mileage : 108000

    Default radio going off when rear demister on?

    Hi people, got a friend who drives a vec c and their radio has just started going off when the rear demister is turned on. Any ideas?

  2. #2
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Short through one of the cables maybe

  3. #3
    Full Member chrisvectra's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Are you VXR Enough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VXR8 6.0 muscle SRI ESTATE XP1

    Trim : VXR/ SRI ESTATE CDTI XP1

    Engine : 6.0 V8 Thunder

    Year : 2008

    Default

    never heard that one b4
    VXR IS FOR LIFE NOT JUST FOR THRILLS !



  4. #4
    Regular Member TonyP2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wirral, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mokka

    Trim : SE - Orange Rock 's !!

    Engine : 1.7CDTi

    Year : 2014

    Default

    I have heard of this before, or at least I have heard that putting on the rear demist causes the radio to more noisy.
    But I cant remember if it is the fault of a bad/dodgy conection on the rear demist or on the aerial to cable connector.
    I know that water gets into the aerial base and can leak into the headlining or boot.
    Perhaps cleaning both will solve the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear demister problem
    By shaun_richmond in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 6th May 2012, 10:02
  2. Rear windscreen demister relay
    By Vaux-Man-G in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2012, 13:51
  3. rear demister prob
    By wilson002 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 6th November 2011, 18:26
  4. rear demister not working
    By peadar in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 3rd January 2011, 22:44
  5. Rear Window Demister
    By ROB WOODHOUSE in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 16th September 2009, 08:02

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •