User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Coolant Problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Berkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Coolant Problem

    I have changed the turbo on my z20net, so drained all the coolant out of the system. It has been stood still for a couple days while turbo has been off the car being fixed.

    I have put all back together and put some coolant in, though it only let me put in about 2.5 litres though i removed a lot more.

    I started car up and it got up to about 93 degrees and I have heaters on full blast on hot and there is no heat coming from them, and the water doesn't seem to be going down.

    Any ideas?

    Also when should the fan kick in as it hasn't yet

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Berkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    All sorted was just an air block

  3. #3
    Regular Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    was just going to say you need to hand pump the coolant pipes to pump the coolant around after you have done a job like that.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Berkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yeah that is what I have done, cheers anyway

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. coolant problem persists
    By Legion84 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 31st March 2013, 12:02
  2. signum 3.0v6 elite coolant problem?
    By carmadcarl in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 25th August 2011, 22:57
  3. possible coolant problem ?
    By SRI Chris in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 19th July 2009, 19:19
  4. Coolant Problem
    By ilaing in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 13th November 2007, 19:58

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •