User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: CDTI 150 Cutting out

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default CDTI 150 Cutting out



    Just wondering if anyone can shed any light on the situation ....

    The car is a 07 Plate Vectra-C 150. For a long time now it has had the spanner / service icon on the dash, my mate removed it and cleared the codes using Opcom, cleared the computer only for it to come back.

    Anyway, I can reset it by puttin my foot on the accelerator before i start the engine and the light goes off, but soon comes back on again when ever it wants.

    Lately, Now the car has been just Cutting out, no matter what speed im doing, be it fast or slow, the engine will just cut out. If i turn the key it starts again no problem, (for now) - I spoke to a friend and they suggested it might be a fuel pump? where they recalled for this ? cud they be fixing mine for free if thats the case?

    Anyway, along with it cutting out, previous to that the car at around 80-90mph would stutter and loose all power and kinda struggle to do much....

    I dont seem to have had much luck with my car since I got it ....

    Any help / Advice would be much appreciated


  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Still cutting out, Put a whole tube of redex in and booted it down the A19 for it to just die ...

    could it be the fuel pump?

  3. #3
    Regular Member alanv6's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    weymouth, dorset
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Get it code read and get it diagnosed properly, clearing the codes doesnt fix the fault. Obviously has a fault for it to keep coming back on..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cdti 1.9 cutting out any ideas?
    By matreya in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 18th February 2013, 11:19
  2. 3.0 V6 CDTI Cutting Out/Power Loss
    By jagz21 in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 8
    Last Post: 21st September 2011, 15:28
  3. My cdti keeps cutting out as soon as i past 3000rpm exactly??
    By richiem in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 31
    Last Post: 21st June 2011, 09:41
  4. cutting out after 15+ miles ??? 1.9 cdti
    By vtec mini man in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 9th June 2010, 12:19
  5. 3.0 CDTi limphome cutting in
    By kitchpoo in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 5th April 2006, 09:47

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •