User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: cruise control not working

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    playing with spanners
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default cruise control not working

    cruise control has stoped working all of a sudden , took the stalk out and gave it a clean and put it back in but still now working, any ideas as want to drive to pv with it on all the way

  2. #2
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try pulling the clutch pedel up with your foot. The return spring might have gone weak and not giving the Cruise Control the "signal" to activate.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    playing with spanners
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ed taylor View Post
    Try pulling the clutch pedel up with your foot. The return spring might have gone weak and not giving the Cruise Control the "signal" to activate.

    sorry forgot to say , tried that aswell but no luck

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by bigron1988 View Post
    any ideas as want to drive to pv with it on all the way
    That'll be interesting, not slowing down for junctions, traffic lights, or roundabouts and the like

    Brake pedal also has a disenage switch for the CC. Also, the brake pedal needs pressing before the CC will work for the first time. Could be something to do with the enable switch on the brake pedal. Have you checked your brake lights work?

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    playing with spanners
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    haha yep brake lights all work ok , will have to have a fiddle around after pv

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cruise control not working
    By bigsteve3.0v6 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 9th October 2011, 21:53
  2. Cruise Control not working :(
    By Princess D in forum Troubleshooting
    Replies: 38
    Last Post: 14th January 2011, 16:16
  3. Cruise Control - working again!!?
    By djr69uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 30th March 2009, 19:30
  4. Cruise Control not working
    By jonnyc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 21st December 2007, 04:53
  5. Cruise control not working
    By armoured farmer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 6th August 2006, 21:07

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •