User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: another question about the intercooler hose sorry

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Normanton, Debryshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default another question about the intercooler hose sorry

    Sorry again for the same crappy question about the intercooler hose its bugging me now lol

    Anyway brought some t bolt clamps and the cars still gone into limp mode. now i know it could be something esle wrong with the car now, but i thought i would ask this quick question first.

    On the original hose the bottom part has a little bit cut on to were it fits on the other pipe now i haven't cut this out of my new pipe do u definately have to and would this still be causing the car to go into limp mode or shouldn't it make much difference?

    Sorry i know the question is abit stupid but im better asking before i start having the car tested for everything again

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If it's not blowing the boost pipes off then don't worry about that... ideally you need to get the codes read, have you checked the vac tubes & the little connectors, any tiny splits will cause the spanner light.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Normanton, Debryshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sorry not very good under the bonnet so dont know exactly which ones im meant to be looking at but ive looked at alot of the pipes and cant seem to find anything wrong.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. White smoke after intercooler hose off
    By tommytonguedj in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 31st May 2011, 22:35
  2. Intercooler Hose clamps?
    By Alank in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 17th May 2011, 10:43
  3. Intercooler hose 2.0 cdti
    By Jeffb in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 31st December 2009, 15:26

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •