User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: sat nav postcode into the cd70

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default sat nav postcode into the cd70

    does anyone know how to put the postcode into the cd70 sat nav ??

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Derbyshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by leedslads View Post
    does anyone know how to put the postcode into the cd70 sat nav ??

    I stand to be corrected, but it's not possible.

    Found it annoying at first but I'm sought of getting use to it after owning a Garmin.


    Mick

  3. #3
    Regular Member lofty's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    @home
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by MickAP View Post
    I stand to be corrected, but it's not possible.

    Found it annoying at first but I'm sought of getting use to it after owning a Garmin.


    Mick
    it is possible (although you can't do the last two digits)

    You need to put it in the town field (I think)

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yes u can it just goes into the town city destination, but it is missing the last 2 of the postcode, then you get a list to pick from ;-)

  5. #5
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Let's face it, missing off the last two characters in real terms takes you to the middle of a road rather than to a group of (typically) 6 addresses on that road. You can't really complain at that (although doubtless someone will).

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by pokajedi View Post
    Yes u can it just goes into the town city destination, but it is missing the last 2 of the postcode, then you get a list to pick from ;-)

  7. #7
    Ex Vec-C Admin Stevel's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Chester
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I think owners have every right to complain when you end up using a £100 Tom Tom because the £1000 plus SAT NAV in the car takes forever to find the actual destination.

    I loved the MP3 and Aux in bit but the lack of full post code input is a glaring omission. IMO.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    how do you get the mp3 on as i cant get mine to work

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    In a house
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Stevel View Post
    I think owners have every right to complain when you end up using a £100 Tom Tom because the £1000 plus SAT NAV in the car takes forever to find the actual destination.

    I loved the MP3 and Aux in bit but the lack of full post code input is a glaring omission. IMO.
    Absolutely spot on.

  10. #10
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by leedslads View Post
    how do you get the mp3 on as i cant get mine to work
    If you have a CD70 headunit just burn an mp3 disc on your computer, bung it in the audio disc slot, let it read then play whatever you like from it. You don't have to do anything other than select CD to play an mp3 disc.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Enter postcode?
    By SRIDAN in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 14th May 2012, 22:34
  2. cd70 postcode entry
    By pipamish in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 6th March 2012, 14:10
  3. cd70 how do i get postcode to work
    By the fisherman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 21
    Last Post: 17th September 2010, 18:20
  4. Is it possible to upgrade sat nav for postcode
    By Whoosh in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 22nd July 2007, 21:21

Visitors found this page by searching for:

cd70 navi 2016 maps with postcode

cd70 input postcode

postcode on vauxhall cd70

buy cd for post code sat nav vauxhall insignia 2011

vauxhall cd70 postcode input

vauxhall cd70 navi postcode

how 2 use cd70 sat nav

how to put postcode in vauxhall cd 60 sat nav

cd70 navi postcode search

cd70 navi 6 digit postcode

cd70 navi no postcode

cd70 navi

enter postcode on cd70

postocde cd70 navi

how do u imputation postcode cd70

postcodes on cd70

vauxhall insignia sat nav input postcode

cd 70 sat nav maps

cd 70 carnt put postcode in

cd 70 carnt put full postcode in

how to input post code cd70

vauxhall satnav postcodes

how to input a postcode on a vectra cdti 1.9 sri sat nav

vauxhall sat nav disc cd70

vauxhall cd 70

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •