User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: No power under 2000 rpm

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Canterbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused No power under 2000 rpm

    Hi everyone im new hear and need some help please!

    I have a signum 1.9 cdti 150bhp 04 plate, recently had the inlet manifold put on it which i understand is a common fault. I still have no power under 2000 rpm, does any one have any idea what this could be.

    Many thanks

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    EGR valve

  3. #3
    Full Member Vaux-Man-G's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bembo449 View Post
    EGR valve


    Loads of people with the CDTI 150 have this issue, me included.

    Unplug the electrical plug on the EGR valve and see if there is a difference (this will illuminate your EML).

    If OK, blank it?


    Bye bye Vec B
    - Hello Siggy!

  4. #4
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Canterbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ok thanks, i will try this.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Canterbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Also i was driving my car, parked up and then went to go back out it shortly after and it wouldnt start like it had no battery but the all lights etc worked. I checked the starter motor fuse which was blown an keeps doing so, could this be as simple as the solenoid wire has come off the starter motor or the solenoid on th its self.

    P.S Where is the starter motor located.

    Many Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Slow power when under 2000,
    By SlowCoach in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 3rd November 2012, 17:15
  2. Exhaust emission light and loss of power below 2000 revs
    By craigb in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 13
    Last Post: 14th March 2011, 15:08
  3. £2000
    By japeye86 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 9th December 2010, 23:04
  4. Lack of power und 2000 rpm ??
    By nigec in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 21st March 2010, 19:50
  5. Signum 1.9CDTI Low power under 2000 RPM
    By CowFish in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 2nd February 2010, 16:45

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •