User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: cdti 120 starting cold

  1. #1
    Regular Member steve19cdti's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    s.wales.bridgend
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default cdti 120 starting cold

    got problem with starting my vectra 1.9cdti 120 in morning and if i leave it for 5-6 hours

    first off changed glow plugs checked power going to them and relay been checked.

    if i wait for glow light to go out then start it straigt away it will take long time to start but resantly ive noticed a buzzing noise in boot must be fuel pump if wait for it to stop buzzing then turn over it will fire up first time

    any one got eny idea could it be the leak off pipes???

  2. #2
    Regular Member the-wizard's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Tamworth - ''The Capital of Mercia''
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra-c

    Trim : sri

    Engine : cdti

    Year : 2004

    Mileage : 98,000

    Default

    weird! that but i had a problem with a set of glow plugs i brought, when tested the original set glowed red within 9 secs but the replacement ones took 15, ( times quoted are for reference purposes only) so i replaced them with the same as the originals & problem solved.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 56 plate cdti 120 cold and poor starting
    By bigbadcat in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 5th June 2012, 17:28
  2. Poor starting 1.9 CDTI 120 Hot & Cold
    By lehapau in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 4th October 2011, 20:06
  3. poor cold starting CDTi 120
    By bembo449 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 21st May 2011, 16:53
  4. Starting in the cold
    By Rebellion8878 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 22
    Last Post: 20th December 2010, 22:15

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •