User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Help engine different?!?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ascot
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Help engine different?!?

    Hi,
    Just went and looked at signum, everything good new clutch new starter motor
    But went to look at engine and it's a 120 not 150 as advertised.
    Now car has history and all hpi are good but all docs inc hpi show 150 bhp, but it has 120 engine?!?!?
    Any ideas? Does not look dodgy

    Nick

  2. #2
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Find another car fella, there's no shortage of them.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    hampshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    walk away mate

  4. #4
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : BMW 525i

    Trim : SE Touring

    Engine : 3.0

    Year : 2007

    Default

    It might just be an admin error somewhere along the line ...or there may be all manner of other irregularities waiting to appear. As Jezzy said, walk away - plenty more Sigs to be seen.

  5. #5
    Regular Member Signum-Steve's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Cramlington Northumberland, V6 Jaguar S-type Sport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar S-Type V6

    Trim : Sport

    Engine : Petrol

    Year : 2003

    Default

    How are you sure its a 120? If everything is saying its a 150 could you be mistaken?? Its best to clarify!

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ascot
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by DTI-Steve View Post
    How are you sure its a 120? If everything is saying its a 150 could you be mistaken?? Its best to clarify!
    Did not pull like my 150 & oil cap on left

    Nick

  7. #7
    Regular Member Signum-Steve's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Cramlington Northumberland, V6 Jaguar S-type Sport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar S-Type V6

    Trim : Sport

    Engine : Petrol

    Year : 2003

    Default

    Quote Originally Posted by s2yob View Post
    Did not pull like my 150 & oil cap on left

    Nick
    Well if its not what it says on the tin, I would leave well alone.

  8. #8
    Regular Member si_hoss's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Stevenage, Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Probably registered wrong when new and no one's noticed or realised. My "LS" is registered as an "Elite", I'm still waiting for the DVLA to send back my V5 after changing address and pointing this out to them (taken ages thinking about it).

    Either way you might as well find another one that's correctly registered. Put it this way, if it is completely fine and just a paperwork error then you'll still be paying higher insurance for a 150 even though it's not, and then they may get funny if you ever claim.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 25th January 2013, 17:44
  2. Can I replace a Z19DT engine with a Z19DTH engine, fairly easily?
    By Krusty3380 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 13th August 2012, 15:24
  3. Replies: 35
    Last Post: 5th May 2012, 15:32
  4. Yellow engine light staying on & engine getting hot.
    By Phil Campbell in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 20th March 2010, 08:56
  5. Replies: 3
    Last Post: 28th April 2009, 19:49

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •