User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: CD70 and Aux in

  1. #1
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default CD70 and Aux in

    Just been playing with the settings on my 05 full can CD70 and in the audio menu where you can adjust the SVC and TA etc there is an option to set the AUX input.

    Does that mean my CD70 has the parts inside so I can just add the jack plug?

    I dont remember seeing a Aux setting anywhere else (Ie to select that as the source).

  2. #2
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Anyone know?

  3. #3
    Regular Member jimbojetset's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stoke on Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If the CD70 is factory fitted then no (too old). If however you or a previous owner upgraded to a CD70 then its possible. Remove it and look om the top... what date was it made and who made it..? I think it was fitted as standard from about 2007.

    Also try selecting Aux in and turning the volume right up. On mine when I did this before fitting the extra components for the aux in mod it used to 'tick'... after the aux in mod there was silence...
    Last edited by jimbojetset; 17th May 2011 at 05:48.

  4. #4
    Regular Member lofty's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    @home
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Estate

    Trim : Elite

    Engine : 1.9 CDTi


    Default

    if you've used the cd70 update disc, then that option will show even for older units.

    If you do have an older unit you'll need the hardware mod.

  5. #5
    Regular Member SRI Alex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi all,

    Might sound like a stupid question but im selling a 2005 CD70 Navi on ebay and iv had two questions that im struggling to find answers for so wondered if anyone here would know...

    Does the CD70 Navi fom a Vectra C fit in a 2007 Meriva or antara ?
    Apparently it was an option in the Meriva but not sure if that means it will fit.

    Thanks

  6. #6
    Regular Member jimbojetset's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stoke on Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by SRI Alex View Post
    Hi all,

    Might sound like a stupid question but im selling a 2005 CD70 Navi on ebay and iv had two questions that im struggling to find answers for so wondered if anyone here would know...

    Does the CD70 Navi fom a Vectra C fit in a 2007 Meriva or antara ?
    Apparently it was an option in the Meriva but not sure if that means it will fit.

    Thanks
    Like the Astra it may fit but not look quite right... The Astra CD70 has a different front than the vectra CD70 as the Astra has a vertical crease down the center to fit with the interior trim styling... this may be the same for the Meriva or Antara... sorry I don't have a definitive answer for you...

  7. #7
    Regular Member SRI Alex's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by jimbojetset View Post
    Like the Astra it may fit but not look quite right... The Astra CD70 has a different front than the vectra CD70 as the Astra has a vertical crease down the center to fit with the interior trim styling... this may be the same for the Meriva or Antara... sorry I don't have a definitive answer for you...
    Ahh right thanks for that, ill just have to say that it may or may not fit then they can make the choice to buy or not

  8. #8
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Will take the stereo out later and have a look.

    I think I looked at the hardware or software version on the screen once and it was 2004.

  9. #9
    Regular Member rozzer2006's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : VXR

    Engine : 2.8 v6 Turbo

    Year : 2008

    Mileage : 69k

    Default

    Quote Originally Posted by lofty View Post
    if you've used the cd70 update disc, then that option will show even for older units.

    If you do have an older unit you'll need the hardware mod.
    where can this update disc be found

  10. #10
    Ex-Staff Full Member John LE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Forfar, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Facelift Insignia/Corsa D

    Trim : LE/VXR

    Engine : 2.0 cdti/1.6 Turbo

    Year : 13/07

    Default

    From VX but you'll still need the hardware of the stereo modded

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cd70 please help!!! :)
    By jones5n in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd June 2011, 10:34
  2. Cd70
    By gregc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 11th November 2010, 02:32
  3. cd70
    By wstwatson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 22nd June 2009, 20:51

Visitors found this page by searching for:

2005 cd70 and aux

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •