User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: failed CD70 update, oops

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default failed CD70 update, oops



    Oops, what have i done!!!!!!!!

    I didnt read anything untill it was too late,

    Failed update, just sat there for 2.5 hours without a progress bar, so i reset it.

    Took disc out, but lost radio and navi obviously. tried to access hidden menu but only the BC button works now, press audio or what ever it is doesnt bring the other menu any more.

    I have found the original 2005 language disc i have put that in now it gets as far as 0% and then just loops.

    I couldn't eject disc so i carefully stripped the drive down and removed the disc manually.

    Will a new up to date genuine disc sort this issue or is it now dead??

    Thanks all.

    As tempting as it is i would rather you didnt start firing all sorts of abuse at me!!! i already feel like a right t!t.

    Thanks

  2. #2
    Regular Member CristianTM's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    ROMANIA, Eastern Europe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi !
    If you cannot repair I can help you, two variants: or you sell it as spare parts (i buy from you) and buy another OR send to me for repair. First part is a little expansive than second part.

    CristianTM.

  3. #3
    Regular Member jimbojetset's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stoke on Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by jamesworts View Post
    Will a new up to date genuine disc sort this issue or is it now dead??
    Yes it WILL (almost certainly) sort it out... I have had to do this after 'bricking' mine and so have one or two others here... the fix is to order the disk from the stealers... put the disk in and leave it (go for a cuppa)... do not try and start the car (or indeed turn it off) during the update. It will take a little while (15mins or so) but it should eventually restart and be fine from then on...

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It has been suggested that i remove fuse 26 and fuse 1 1=radio 26=display, I did leave radio disconnected for about 7 or 8 hours and still no good.

    I tried to update with a 10.10.2007 disc, the original one that i have is a 2005 one but it is looping at 0% because i tried to update with 10.10.2007 will it have to be a newer genuine disc than 2005? or is it stuffed if it wont accept my original 2005 disc?

    Quite worried about this. onlt had the car since monday and already i've trashed it!!

  5. #5
    Regular Member jimbojetset's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stoke on Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The only way to know is to get hold of a 10.10.2007 disk... they're only a few quid from the stealers.

  6. #6
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ordered one this morning, should be available tomorrow morning. i hope.

  7. #7
    Regular Member PORKBALLS29's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Epping
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just out of interest how much is the disc costing?

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NULL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    about £7.00 i believe, although i did ask them to VOR it for tomorrow so may be a bit more. but dont care if it fixes it!! lol.

  9. #9
    Regular Member KeeronMac's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Donegal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Same thing happened to me, genuine disc sorted it out

  10. #10
    Regular Member CH-VECTRA-ELITE's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Frimley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2006

    Mileage : 140000

    Default

    Anyone got a current part number? mine needs updating

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tried but failed! An update....
    By craig-s in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 14th February 2012, 15:05
  2. Big oops or small oops? infor needed
    By davidmcd2002 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 13th April 2011, 17:44
  3. Failed CD70 firmware upgrade
    By FatPete in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 20th March 2010, 19:10
  4. CD70 update cd
    By shan in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 23
    Last Post: 15th January 2008, 10:59
  5. cd70 update?
    By JonR in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 5th December 2007, 21:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •