User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Parrot Mki9100 & Center speaker

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northamptonshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Question Parrot Mki9100 & Center speaker

    I had an Mki9100 installed today into my CD70 Navi, all works fine except for the Center speaker not muting. The installer seemed stumped by this, it doesn't seem right to me, is there a fix?

    Ian

  2. #2
    Full Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia CDTi SRi NAV 160

    Trim : SRi

    Engine : A20DTH

    Year : 2009

    Mileage : 88000

    Default

    Unplug it for the time being but make sure you dont drop the screws into the dash when you take it out. Not sure why it does not mute. If the installer has done the job correctly and attached the mute wire then it should be fine. We have the CD70 with MKi9200 in the Signum and it seems fine. Will check tomorrow if the speaker has been disconnected.
    Lois Griffin: Peter! You're bribing your daughter with a car?
    Peter Griffin: Ah, c'mon, Lois, isn't 'bribe' just another word for 'love'?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northamptonshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by merikiito View Post
    Unplug it for the time being but make sure you dont drop the screws into the dash when you take it out. Not sure why it does not mute. If the installer has done the job correctly and attached the mute wire then it should be fine. We have the CD70 with MKi9200 in the Signum and it seems fine. Will check tomorrow if the speaker has been disconnected.
    Thanks, I look forward to seeing your findings.

  4. #4
    Regular Member jimbojetset's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stoke on Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have the CD70 Navi with Parrot CK3100 and my centre speaker mutes so no idea why yours wouldn't..??

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northamptonshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by jimbojetset View Post
    I have the CD70 Navi with Parrot CK3100 and my centre speaker mutes so no idea why yours wouldn't..??
    Interesting, the other speakers mute perfectly, the installer runs a Vectra C himself but his doesn't have a center speaker. There was something installed previously but no idea what it was, just a mark on the dash.

    Ian

  6. #6
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    he hasnt selected the correct mute as when you use the system it SHOULD show aux on the screen when used

    0-Large smile ......every time it's driven

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Redditch
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I think its number 9 and a pink lead from memory but there is a post on here if you do a search

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Lincs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Hatch

    Trim : Exclusive Plus Pack

    Engine : 1.9 CDTi Z19DTH

    Year : 57

    Mileage : 100k+

    Default

    i had something similar when I did mine. I had to change a connector from bullet to spade, or vice-versa, and a bit of trial and error.

    Some notes here: http://www.vectra-c.com/forum/showth...t=10126&page=3

    and here: http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=125719

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Northamptonshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks all, I have emailed the supplier and asked when he an send an installer out to rectify this issue.

    Ian

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Parrot MKi9100 are they easy to fit ?
    By big nath in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 29th July 2011, 12:00
  2. Parrot MKi9100
    By Homer in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 10th July 2011, 18:10
  3. PARROT MKi9100 - NO POWER HELP
    By typecastboy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 24th May 2010, 09:41
  4. Parrot Mki9100
    By johnynoi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 1st July 2009, 21:44

Visitors found this page by searching for:

parrot vectra center speaker

How do i mute centre speaker in my 2008 vauxhall

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •