User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: end of my tether with 150 probs

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    sunderland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default end of my tether with 150 probs

    hi all have a 150 cdti est 04 with 60k on
    problems started last year with usual swirl pot had that done with geuine parts inc egr valve new manifold etc lasted about 6 month and problems started again checked egr valve and cleaned intercooler hoses at same time seemed to work for a while then slowly started acting up again,no rhyme or reason to problem seems to start with no bottom end grunt then gradually managment light and or spanner light comes on and wont rev over 2k then it will clear and pull like a train for a while (1 day ,4 days it is a lucky dip!!) have fitted a new alternator last week as this died aswell have checked boost pipes but all seem fine got a feeling theres a gremlin in the ecu somewhere .this really is the most unreliable vx i have ever own
    ed love it when its running sweet just cant rely on it any advice or any one know of a switched on vx specialist in the north east area please

  2. #2
    Regular Member Dan_BlackSRi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lancashire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ECU update after new EGR valve...?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    sunderland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    not to sure dan i know the lad had trouble getting man light out and had to take it to vx and put on tech2, have bit the bullet and taking to main dealer thur have a mate who is service manager there, apparantly they are having probs with flywheels and crank sensors sounds likei might be throwing another 6-700 quid at it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hello from the end of the tether.......
    By Pingu in forum Introduce yourself.
    Replies: 6
    Last Post: 15th May 2011, 13:46
  2. hid kit probs
    By alijlacy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 15th May 2010, 19:23
  3. Few probs :)
    By Danialj32 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 26th January 2010, 20:42
  4. big probs
    By dextrovix in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 30th November 2006, 08:10

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •