User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: New H/U no power :(

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default New H/U no power :(

    Hi
    I just bought an Xtrons TD717 and i'm having a few problems installing it. I have full can-bus and i bought the quadlock to iso adapter but am getting no power from the unit. I've tried swapping permanent and ignition live feeds but have had no luck at all.. what am i missing??

  2. #2
    Regular Member Marc Hutton's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Edinburgh/Catterick
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have you tried taken a feed from Cig lighter M8 there is a plug on the back of it once you strip it down thats where i have taken mine from as VX headunits run on 4v and you need a 12v for most aftermarket headunits.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    not yet but i will in the morning! do i feed that to the ignition live on the new unit then?

  4. #4
    Regular Member Marc Hutton's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Edinburgh/Catterick
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Aye thats where i took mine from cant remember the colour of the wire but with the wiring kit it came with loose piece of wire with a spade connector on it this connected on to the wire from the adaptor and plugged straight into the connector taped onto back of Cig lighter and powered up straight away any dramas let me know and will post pics tomorrow M8.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thats awesome thanks, i'll give it a go tomorrow !

  6. #6
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    Vx colours are: -

    Red - Head-unit Battery Live
    Black - Cig lighter Ignition controlled live
    Grey / yellow - Cig lighter illumination
    Brown - headunit or Cig lighter ground

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    working perfectly now thanks! just need a new fascia and it'll be sorted!

  8. #8
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    Excellent news - do we get to see some pics when it is finished

  9. #9
    Regular Member Marc Hutton's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Edinburgh/Catterick
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Magic M8 at least you got it sorted.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not the best pictures but it's the best i can do at the minute! I'll take some better ones when i get chance

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 11th March 2015, 00:55
  2. Signum Sluggish low power, Limp mode at high power.
    By Bigg943 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 6th June 2011, 18:55
  3. Signum Sluggish low power, Limp mode at high power.
    By Bigg943 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 5th June 2011, 11:30
  4. Replies: 11
    Last Post: 7th January 2010, 17:50
  5. Power Steering Electrical Power Drain
    By AntB in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 5
    Last Post: 1st November 2007, 16:03

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •