User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Am i angry or happy !!!!!! Both i think

  1. #1
    Regular Member collyb's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Am i angry or happy !!!!!! Both i think

    ok,,,,,,new inlet manifold replaced lst week,,, car ran fine for a day,,then major problems,,limp mode 20 tims a journey,,spanner lights,,engine lights and brutal mpg..... car nearly drove me to the drink,,,,,AND THEN !!!!! when i had every avenue searched and every piece of the engine bay examinmed,,,,, just ten min ago i found a large silver box,,,just beside the battery box on the right hand side o the engine,,,this silver box had fins or ridges sticking out of it and was unplugged from its connector,,,,,,,plugged it back in and ,,,,,, no lights on dash,,no limp mode,,,,,,,,, can somebody tell me what this box/connector is and would it been unplugged have been the caue of my nightmares
    Last edited by collyb; 18th April 2011 at 13:20.

  2. #2
    Full Member GazVXLINE170's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Glow plug relay.

    Gazza4
    Insignia VX-Line Nav CDTI 170.

  3. #3
    Regular Member collyb's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    would this being unplugged caused my problems gazza >>>??? please say yes

  4. #4
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    it would yes

  5. #5
    Regular Member collyb's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    thank u jesus.... u have no idea how happy i am,,,,, the relay hd come away from its clip on the battery box and had been left unplugged my a STUPID,,,so called vaux mechanic,,,,,, i pray to god i never see another engine light or limp mode again,,,,ps,,i took the car for a drive earlier and for once,,,acutally enjoyed the drive

  6. #6
    Full Member GazVXLINE170's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Unplugging may make starting from cold difficult if the temperature drops un 5C.
    Insignia VX-Line Nav CDTI 170.

  7. #7
    Regular Member collyb's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    the car never seemed to hav any difficulty starting,,,,,,, but was plauged with limp mode and spanner lights,,,more so after vx put the new inlet mani in,,,,, ..at the moment ,,theres no lights on dash and car is running a million times better,,,,,please god let this be the end of it

  8. #8
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    it should be the car would have detected a problem ie plug not in and would have put the car in limp mode and engine managment light now it does not detect a problem it will be running ok

  9. #9
    Regular Member collyb's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    thats the way i was thinking mate,,,there was a spanner light on ALL THE TIME on my dash board,,,,,never went away,,until i plugged the relay back in,,,,,,now,,no lights and no limp mode

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. So ........ANGRY!!!
    By redraptor_141 in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 1st April 2010, 22:09
  2. I'm angry with you all!!!
    By Ben999 in forum Detailing and Car Care Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 12th April 2009, 23:12
  3. so ****** angry
    By jb-redbull in forum General Chat
    Replies: 17
    Last Post: 6th February 2009, 07:46
  4. One angry cat
    By AJA in forum Comedy & Humour
    Replies: 14
    Last Post: 22nd November 2007, 20:23
  5. So Angry!
    By DesignforLife in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 26th July 2007, 15:50

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •