User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Starting issues !!!!!

  1. #1
    Regular Member Dimscreen's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    north wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : GSI

    Engine : 3.2

    Year : 2002

    Default Starting issues !!!!!

    Just returned to 3.2 Gsi and it won't fire 2nd time in 4 days any ideas finally went after been left for 3 hours 1st time(Sunday) and has run and started fine since, then this morning parked it up after a run came to it and exactly the same tuning over but not firing, any ideas ???????

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    north east
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    get a battery and alternator test done.

  3. #3
    Regular Member Dimscreen's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    north wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : GSI

    Engine : 3.2

    Year : 2002

    Default

    It started again after been left for 3hrs again, has run and started fine since even though it's got up to running temp again.

  4. #4
    Regular Member daveypower's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Donegal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    week battery or starting motor id imagine.

  5. #5
    Regular Member Dimscreen's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    north wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : GSI

    Engine : 3.2

    Year : 2002

    Default

    Turned out to be Crankshaft sensor

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. starting issues
    By marc vectra sri in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 26th October 2012, 07:57
  2. Starting issues
    By jonny_adams60 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 16
    Last Post: 23rd February 2012, 00:02
  3. Starting issues
    By Fendy in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 7
    Last Post: 7th February 2012, 10:18
  4. Cold Starting Issues
    By billwwhyte1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 5th December 2011, 21:40
  5. Starting issues...
    By jones5n in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 33
    Last Post: 9th October 2011, 18:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •