User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: cim help please

  1. #1
    Regular Member g4rtk's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    inverness
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default cim help please

    hi guys just got myself another 2.2 sri the other day and i love it its mint,04 plate all nice mods ect.anyway yesterday i was going home and overtaking and put the foot down and out of nowhere all electrics and power steering died on me.car still ran so i took it home.when i got home i read your many posts about the abs plug and cim connections so cleaned them up but still didnt work(assumed new cim and hefty bill from the stealership)anyhoo i came out this morning and my battery was dead so im now wondering have i got something else thats causing havok
    i have diconnected led lights and now am going to disconnect rear parking
    any help apretiated????

  2. #2
    Regular Member g4rtk's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    inverness
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    oh on another note when i turn the key on (prior to battery dieng all elctrics work fine its just when i start the car,abter about 5-10 seconds they all cut out???

  3. #3
    Regular Member g4rtk's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    inverness
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ok even stranger.charged battery and all was fine,im now suspecting that water got in somewhere where when i was washing it yesterday oh and here is pic of the beastie
    Last edited by g4rtk; 10th April 2011 at 10:17.

  4. #4
    VIP-Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default

    Do you have an electrical Multimeter tester? Classic signs of Alternator failure when the power steering fails like that. Should be 14.4v across the battery with the engine running.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •