User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Signum, no stero help!!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Farsley, Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Signum, no stero help!!

    Hello everyone, Just baught a 53 plate Signum design 2.0T today, never tryed the cd player, just thought it was turned off. The problem is I cant turn it on, the screan is working showing time, date and range but the cd player wont turn on or accept cd's, also I cannot access the board computer from the wiper stalk. Can someone help please??? Thanks

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Farsley, Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Also just been looking through the log book pack, someone has crossed the radio code out and wrote a new one next to it, does that help? Cheers all.

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check the fuses first then maybe remove the stereo and check it's all plugged in ok. Could be the stereo is fubar.
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Swansea
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I posted yesterday with exactly the same problem with the stereo on my signum,ive tried the fuse box i tried disconnecting the battery to see if it would reset itself but still nothing.Ive got someone coming out to take the stereo out on monday to see if its the fuse on the back if its not that then either the stereo has gone dead or thees no power getting through.Let me know if you get yours working.Chris.

  5. #5
    Regular Member nikroc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    DERBY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2t

    Trim : standard

    Engine : z20net

    Year : 08

    Mileage : 32000

    Default

    The stereo is eaily rermoved..unscrew the four grub screws,covering the holes where the removal tool is inserted.Insert the removal tools and ...PULL!!

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Farsley, Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    going to try take it out tomorrow, with the lights on the volume/power button seems to be illuminted but none of the others are, also like said the controls on the stalk wont access the computer for average mpg ect. If it was just the stereo that was fubard would the computer still work though? Cheers

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Farsley, Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sorted the stero, pulled it out, fuse was blown, what are they supposed to have in them? it was a 10A but I didnt have one so put a 15 in, think that will be ok? Cheers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. stero love
    By farmboy91 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 18th September 2012, 13:44
  2. vectra c stero colour??
    By mossy2432 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 25th January 2011, 09:23
  3. stero change help
    By cmh1990 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 9th May 2010, 17:15
  4. Help with stero install
    By topgun in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 8th April 2009, 22:04

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •