User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Newbie - Hi guys, help required with my 2004 2.0 tdi

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Romford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Newbie - Hi guys, help required with my 2004 2.0 tdi

    Hi guys, looks like I may have the same problem as a lot of vectra owners have, my problem is when the car get properly warmed up I get power loss after 2500 rpm and she won't rev over 3000rpm weather in gear or not. I have had the codes and it told me there is a problem with mass air flow sensor which I have changed but same problem now I have removed the egr but couldn't really clean it properly as I cant see any 2.0 tdi how2's for it. So if any one can show me link that would be great and any advise would be appreciated,
    p.s when I turn engine off and back on she is fine again until I drive 2-3 mile then back to power loss
    Thanks for any help.
    Peter.

  2. #2
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=60856

    Heres the "How Too"

    As for the Power loss,check the small thin pipes with the rubber ends very carefully,in particular the one that goes into the actuator just above the radiator,these develop small splits which lead to the car going into limp home mode and restricts revs to 3000 rpm..good luck.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Romford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for the link, I wil strip it down on Wednesday and hope this will do the job, I've checked the pipes but can't see any splits, is there any tips on checking these pipe apart from visually? also is it worth cleaning boost sensor and where is it on my 2.0 tdi?
    Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. hi guys newbie
    By biggav75 in forum Introduce yourself.
    Replies: 8
    Last Post: 21st December 2011, 18:31
  2. Help Required for Signum 2.2 2004 Reg NCDC 2013 SATNaV
    By nasir600 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 3rd January 2011, 17:53
  3. Hey guys a newbie here with an oil burner !!
    By Trist78 in forum Introduce yourself.
    Replies: 17
    Last Post: 26th January 2010, 07:23
  4. hi guys newbie
    By colly in forum West Scotland
    Replies: 10
    Last Post: 28th October 2009, 21:44
  5. hi guys, newbie on line.
    By 1smokinace in forum Introduce yourself.
    Replies: 16
    Last Post: 20th December 2008, 09:43

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •