User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: AFL Problem - They've lost their swivel!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default AFL Problem - They've lost their swivel!

    Hi.

    Could anyone help me? I've got a problem with my AFL lights.

    I've had no probs with them until today when I plugged a mobile phone charger into my cars cigarette lighter.

    I got the engine light on the dash with the light that is for the AFL.

    Both went out but now whenever I turn the wheel the AFL light illuminates briefly and they don't move.

    I am hoping it's something as simple as a fuse.....any suggestions?

  2. #2
    Regular Member mann3210's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    scotland, perth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i had the same problem with mine, i changed the control box had it on a tech 2 etc, it turned out to be a broken wire, vauxhall fixed it no problem but by the end it was close to £200 to put right!!!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by mann3210 View Post
    i had the same problem with mine, i changed the control box had it on a tech 2 etc, it turned out to be a broken wire, vauxhall fixed it no problem but by the end it was close to £200 to put right!!!
    Thanks for your reply. Hopefully something simpler with mine! They were 100% fine until the moment I plugged in the bl**dy charger into the ciggy lighter.

    Anyone know what fuse would control the swivel?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Anyone?

  5. #5
    Regular Member mann3210's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    scotland, perth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    check the owners manual, or get under the bonnet & check for blowen fuses, also theres a plastic car ride level thingy on the o/s suspension check its not broken! someone here will have the correct name for it haha

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lost Cat
    By VXR_DV in forum Comedy & Humour
    Replies: 2
    Last Post: 23rd October 2010, 10:04
  2. Nearly lost the vec
    By azz man in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 4th April 2010, 02:18
  3. Brodit Proclip and C902 Swivel Mount
    By paulhb in forum Parts for sale
    Replies: 6
    Last Post: 25th August 2009, 17:18
  4. Lost
    By VauxVeteran in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 7
    Last Post: 24th June 2009, 08:19
  5. N40i Mount with Tilt Swivel
    By vec1975 in forum Parts for sale
    Replies: 0
    Last Post: 14th April 2008, 21:14

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •