User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: will this work with my veccy dtuk box

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default will this work with my veccy dtuk box

    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWNX:IT

    thught was worth a punt at £30

    so will it fit lol

  2. #2
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    nope its for a bmw 320 all tuning boxes run diffrent software depending on engine ,spec
    but sure if u got a cable for it and punted it on u would get 75-100 easy

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    andrew from dtuk told me a while back that the crdt2 work on quite a few differenet enjines

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It could be the connecting leads are different

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by dh.dti View Post
    It could be the connecting leads are different
    Hope so if I it I got a cracking deal

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What radio will work in Veccy
    By Jonsey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 34
    Last Post: 9th February 2012, 23:06
  2. Would This Work In My Veccy??
    By KeeronMac in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 16th November 2011, 00:09
  3. Whats the difference between dtuk green and dtuk red?????
    By srinav in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 30th August 2011, 10:04
  4. Dtuk Eco 3 and dtuk CRD-T tunning boxes
    By R2XPT in forum Parts for sale
    Replies: 6
    Last Post: 19th April 2011, 16:00
  5. will the ccr2006 work in a 05 plate veccy??
    By neilshaw1980 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 11th February 2008, 12:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •