User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Vectra 2006 dash problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Vectra 2006 dash problem

    Hi every1, I have a 2006 vectra cdti Sri and the dash has stopped working. The rev counter, speedo, fuel gauge, temp etc all doesn't work but the engine management light is on. Even when I turn the car off and leave it and turn it back on its still not working, any1 know what this could be? Is thisa common fault? Any help appreciated cheers

  2. #2
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    im sure but dont quote me on it you take the plug out the back of the cluster and plug it back in and it works am sure its a common fault

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for the reply do u mean taking out the actual clocks and the connection behind it? How does it come out?

  4. #4
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It's the abs multi plug under the bonnet, unplug it, clean it and plug it back in. Doesn't always work but easy to do and it's free.
    Now I need a turbo to keep up!

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Aw ok and would that cause the rev counter speedo etc not to work?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    In short, yes.

    Not always, but if it is the abs plug, then about the only light you'll see in the speedo pod is the emissions light when you first turn the key.

  7. #7
    Full Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    South West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






  8. #8
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It's either the ABS multi plug or the CIM.

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Edinburgh
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    whats the CIM?

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Column Interface Module

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vectra vxr ,dash problem
    By allyp in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 10th January 2013, 19:37
  2. At a loss, cclutch bleed problem, vectra C 2006 1.9cdti
    By Imraldis in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 14th October 2012, 18:47
  3. 2006 vectra 1.9cdti starting problem and i=oil leak on start up
    By tomstubbings in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 24th September 2011, 10:01
  4. Dash Light Problem Vectra Facelift
    By holden77 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 10th February 2010, 15:46
  5. Car 2006 Problem
    By nick-v2.2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 1st September 2008, 00:28

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •