User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Help or advice needed...

  1. #1
    Full Member axelf's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    chester le street
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Help or advice needed...

    Hi wonder if any 1 can help, my father in law has 1.8 54 plate vectra.... it has just started blowing hot air when the temperature has been selected to cold.... even with the air con on..... we cant get it to blow cold at all... Has any 1 had the same problem any help will be great....
    Thanks....

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Manchester
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by axelf View Post
    Hi wonder if any 1 can help, my father in law has 1.8 54 plate vectra.... it has just started blowing hot air when the temperature has been selected to cold.... even with the air con on..... we cant get it to blow cold at all... Has any 1 had the same problem any help will be great....
    Thanks....
    Have you turned the knob from the red side to the blue side?

  3. #3
    Full Member axelf's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    chester le street
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thanks for the sarky comment.... but i have said when selected on the COLD side which is normally blue... If you cant help then dont reply.... Thanks..

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Manchester
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by axelf View Post
    Thanks for the sarky comment.... but i have said when selected on the COLD side which is normally blue... If you cant help then dont reply.... Thanks..
    Nothing sarcastic about my comment. This happened to me last week and only thing I forgot to do was turn the knob. Probably I should have digested every word of your post before replying. Will learn to keep my mouth shut next time I see ur post.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi axelf

    i found this for you have a look at these posts

    http://www.vectra-c.com/forum/showth...ghlight=heater

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Took the glovebox out and 'tinkered' with the air mix motor and all seemed OK, just not actually moving when i turned the heater control.

    Had a cup of tea whilst thinking, squirted some WD40 on the motor joints for good measure and it started working again!

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by axelf View Post
    Hi wonder if any 1 can help, my father in law has 1.8 54 plate vectra.... it has just started blowing hot air when the temperature has been selected to cold.... even with the air con on..... we cant get it to blow cold at all... Has any 1 had the same problem any help will be great....
    Thanks....
    Same problem on mine. Simple fix .... Air con re-gassed at Kwik Fit. £29

    Although mine was HOT when turned to red, and WARM when turned to blue, it's now ICE COLD on blue. HTH

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Advice Needed
    By Doddy01 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 4th November 2010, 15:35
  2. a little advice needed please
    By mublin in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 26th August 2010, 16:11
  3. advice needed
    By iasha in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 10th July 2009, 10:42
  4. advice needed
    By taxidriver50005 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 4
    Last Post: 1st June 2009, 15:30
  5. advice needed
    By lizard in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 12th November 2008, 19:36

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •