User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: LED side bulbs

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default LED side bulbs

    Hi chaps,

    after having issues with the cheap LED side bulbs, I went for Canbus setas they apparently dont cause the warning message.

    After fitting both of them, the car displayed the message, though only for the left side
    So I thought it might be the LED bulb and swapped them over.
    Still both working perfectly fine, but again - left hand side error message.

    Any ideas how that is possible?

    Or is there any other option to get them white without using LED's?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Oh and I just read that I shouldnt use the once I am using anyway as the heat from the headlight will get it melted ..... whats ur experience with that?

  3. #3
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    Hard wire a second set off side light holders. See my profile.

  4. #4
    Regular Member Admishere's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Irvine, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi mate, I had the same issuse with the one side not lighting, dno what its caused by, but simple fix. Buy some load resistors, you can get from HIDs direct ebay store, this fixed my problem.. although, you will still get the strobe effect when the lights are off, I have my side lights on at all times to counter this. Any questions, HTH

    EDIT: I also had "canbus error free bulbs" thats the ones that only one side worked, had also bog standard leds too, done the same thing.. marketing!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. side light bulbs
    By rickeys16v in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 17th February 2010, 21:19
  2. LED side light bulbs..
    By AngryDog in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 7th May 2009, 16:25
  3. side light bulbs
    By linley85 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 1st April 2009, 20:40
  4. M-tec 501 side light bulbs....
    By bobby-tupper in forum How much is it worth? (THIS SECTION IS NOW CLOSED)
    Replies: 13
    Last Post: 11th January 2009, 20:30
  5. Side Repeaters - New Bulbs?
    By Leviathan in forum Styling
    Replies: 4
    Last Post: 12th February 2008, 18:33

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •