User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: just not right

  1. #1
    Regular Member mase56's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    oldham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default just not right

    hi every1,


    just recently my vectra c 2.2 sri z22se is running a bit rough sound strange on cold start up when driving its a bit juddery and i sort of feel the car vibrating its mainly when i put my foot flat to the floor and nothing happens except the symptoms above

    i'v changed sparkplugs, changed lambda sensor, changed the coilpack what next.

    has any1 had any of these symptoms thanks

  2. #2
    Regular Member mase56's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    oldham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    im reading other threads and fuel filter is mentioned, seems too simple anyone

  3. #3
    Regular Member markj23's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yep fuel filter or fuel pressure sensor

  4. #4
    Regular Member wallace78's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    weres the fuel pressure sensor????

  5. #5
    Regular Member wallace78's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    try cleaning ur maf sensor with carb cleaner doe mine there n its runin better!!!

  6. #6
    Regular Member mase56's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    oldham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers i will try cleaning the maf first as iv spent a bomb already

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •