User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Cd30 says no cd!!!

  1. #1
    Regular Member Jow20's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Cd30 says no cd!!!

    As above i put in a cd abit of a scratched one and now it wont play it or eject it! Jus keeps saying no cd! Anyone help please?? Thanks

  2. #2
    Regular Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    don't know if there are any tricks but last time this happened to me on another car i had to dismantle the head unit..

  3. #3
    Regular Member Jow20's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sod, dismatling! Lol, ill jus buy a aftermarket one! Wat a good excuse! Nice double din 7" screen!

  4. #4
    Full Member chrisvectra's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Are you VXR Enough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VXR8 6.0 muscle SRI ESTATE XP1

    Trim : VXR/ SRI ESTATE CDTI XP1

    Engine : 6.0 V8 Thunder

    Year : 2008

    Default

    try disconnecting the head unit fella
    VXR IS FOR LIFE NOT JUST FOR THRILLS !



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. Quick CD30 to CD30 MP3 question
    By Chip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2012, 00:47
  3. Cd30 & bid
    By KyleSxi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 25th April 2012, 15:50
  4. CD30 to CD30 MP3 Conversion
    By yysnet in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th October 2010, 00:20
  5. Replacing CD30 with CD30 MP3
    By Marky in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 15th August 2007, 13:38

Visitors found this page by searching for:

cd30 no cd eject

vauxhall astra cd30 says no cd

cd30 mp3 ejecting cds

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •