User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: 10k diesel boost help

  1. #1
    Regular Member johnny1983's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ryton, Gateshead
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 10k diesel boost help

    I've just done the de coke on my vectra as the how to states, but the eml won't go off, I haven't got loss of power or anything.

    Any ideas what I could do to get get rid of the light?

  2. #2
    Regular Member Graham's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Macclesfield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Focus

    Trim : Titanium

    Engine : 1.6 TDCI

    Year : 62

    Mileage : 9K

    Default

    May be disconnect the battery for a while, but check you have your radio code 1st.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Warrington / Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Was it lit before hand?

  4. #4
    Regular Member johnny1983's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ryton, Gateshead
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I haven't got the radio code which is the scary thing

    No wasn't lit at all, it does run better though

  5. #5
    Regular Member Mr Hyde's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Is it in limp mode?

  6. #6
    Regular Member johnny1983's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ryton, Gateshead
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No its driving fine, better than it was intact. If I disconnect the battery will I need to input the code?

  7. #7
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    if you never use decoke iv read its a bad thing to do as it can block up things as its never had it before it un blocks big lumps that would just sit there doing nothing but this is what i read so dont quote me on this .............maybe its blocked the sensor

  8. #8
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by johnny1983 View Post
    No its driving fine, better than it was intact. If I disconnect the battery will I need to input the code?
    when i done my clutch i never used a code

  9. #9
    Regular Member johnny1983's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ryton, Gateshead
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I bought the radio second hand and didn't get a code with it.

    I don't want to disconnect the battery and then find out i need to pay for a radio code

  10. #10
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by johnny1983 View Post
    I bought the radio second hand and didn't get a code with it.

    I don't want to disconnect the battery and then find out i need to pay for a radio code
    well think its bite the bullet and do it or live with the light.............like i sed i didnt use a code but others have so i dont know

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 10K Boost Diesel De-coke
    By chris1804 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 23rd July 2010, 22:56
  2. diesel noob needs advice no boost under 2k
    By mr.c72 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 7th March 2010, 14:45
  3. 10K Boost Diesel Decoke-I want to hear from you IF you've used it!
    By Vaux-Man-G in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 21
    Last Post: 15th December 2009, 22:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •