User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Help needed! dtuk box issues

  1. #1
    Regular Member swifty_53's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    East Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Signum

    Trim : Elegance

    Engine : 2.0t

    Year : 2004

    Default Help needed! dtuk box issues

    Hi, just fitted a dtuk crd2 box to my vectra cdti 150. The cars idling about 2k revs and wont rev up. Also the esp light is now on. What have i done wrong? Thanks

  2. #2
    Regular Member badback's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Runcorn
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by swifty_53 View Post
    Hi, just fitted a dtuk crd2 box to my vectra cdti 150. The cars idling about 2k revs and wont rev up. Also the esp light is now on. What have i done wrong? Thanks
    I would think you've plugged it in the wrong way round, I did exactly the same mate, one of the plugs is in upside down probably the one that plugs into the car.

  3. #3
    Regular Member swifty_53's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    East Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Signum

    Trim : Elegance

    Engine : 2.0t

    Year : 2004

    Default

    That was it mate. Thanks for your quick help, much appriciated

  4. #4
    Regular Member badback's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Runcorn
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You're welcome mate, it's scarey when they're plugged in the wrong way lol.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SRi Turbo running issues - help needed
    By johnsastra16v in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 20
    Last Post: 22nd April 2012, 14:56
  2. SRi Turbo running issues - help needed
    By johnsastra16v in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 4th March 2012, 17:15
  3. 3.2 GSI A Few Issues Help Needed Please
    By gibsonk in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 17th October 2010, 14:46
  4. New Car a few issues Help Needed :(
    By stevelee in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 20
    Last Post: 3rd December 2009, 00:28

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •