User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Onboard computer info screen

  1. #1
    Regular Member duncmill's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Onboard computer info screen

    Can anyone give me some advice on changing my info screen from this
    Attachment 38813
    to someting like one off these two
    Attachment 38814
    Attachment 38815
    What do i need will it need programming. Thanks

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ripon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Unsure of the tech bits on screen change ..... Don't forget colour nav as well!

    Keeping an eye out for a CD70 and screen for mine. I'm lead to thinking that as long as screen and head unit are paired up then all should be fine. I would think the same would go for the CD30 as well. So buying a screen on it's own from scrappy my not be that simple.....

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Quote Originally Posted by robdd1 View Post
    Unsure of the tech bits on screen change ..... Don't forget colour nav as well!

    Keeping an eye out for a CD70 and screen for mine. I'm lead to thinking that as long as screen and head unit are paired up then all should be fine. I would think the same would go for the CD30 as well. So buying a screen on it's own from scrappy my not be that simple.....
    Best get a head unit and screen (from same vehicle), that are already paired to each other, otherwise it'll be a Tech2 job to pair them up.

    I'm also on the lookout for a CD70 Sat Nav and screen too. Currently have the one that's in the last pic (above), with a CCR2006 head unit


    duncmill, has yours got the controls on the end of the right hand (wipers) stalk? If not, you might need a new stalk too, then it's definitley a Tech2 job to program that in

  4. #4
    Full Member vxpenfold's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    sittingbourne,kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Hatchback

    Trim : Life(well it was)

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 166000

    Default

    his is a full can car so no need for the stalk as it has steering controls, and if you do get just a screen, make sure it is unpaired cos ive got hastle now

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Quote Originally Posted by vxpenfold View Post
    his is a full can car so no need for the stalk as it has steering controls
    I stand corrected

  6. #6
    Regular Member duncmill's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by vxpenfold View Post
    his is a full can car so no need for the stalk as it has steering controls, and if you do get just a screen, make sure it is unpaired cos ive got hastle now
    if i get a screen that's not umpaired how do i get it to work?

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    As far as I know, it will need to be unpaired from the donor vehicle, then it can be Tech2'd into your vehicle.

    Not sure if they can be unpaired once removed the the donor vehicle?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ripon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I think they need to be unpaired in situ. What do VX charge for them new?

  9. #9
    Regular Member blackveccyC's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Dumfries
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What's the name of the screen in the middle? Like the tid but has mpg? Bit worried now as i've just bought a gid screen hope it's not that one.

  10. #10
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    the one you havebought is a gid mate tid is the top one cid is colour screeen
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with onboard computer
    By ian124 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 25th December 2010, 14:50
  2. Onboard computer....MPG
    By s0501291 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 24th May 2009, 07:32
  3. Vectra OnBoard Computer
    By Marko Peltonen in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 2nd July 2008, 22:17
  4. Quick One, Onboard Computer
    By heaton_uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 14th February 2008, 13:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •