User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: vectra c 2.0dti cold start problem

  1. #1
    New Member Ade-c's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Question vectra c 2.0dti cold start problem

    I am having trouble with starting my car when it is around 10c degrees outside temp, the glow plugs wont come on till its atleast 3c, and i have to keep turning the car over with the starter motor untill she fires up on all four cylinders lots of smoke!
    it seems worse when its a bit damp and i have parked on a slope for some reason

    Any ideas?

  2. #2
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    If it's worse when parked facing up a hill it could be leakoff pipes do a search there's a how2

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 9th June 2012, 10:38
  2. Cold start problem z18xer
    By Erikf in forum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 26th February 2012, 22:40
  3. cold start problem
    By daddy07 in forum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 23rd July 2010, 22:28
  4. Semi cold start problem
    By Hennie in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 8th June 2010, 17:04
  5. Cold start problem. 2004 2.0 DTi.
    By BlueMarvel in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 6th June 2010, 22:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •