User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: more engine problems

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    northern ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default more engine problems

    right guys this time im getting judders when driving a few times the limp mode has flashed on and off several times. it seems to lose power tyhen pick up again. seemed to b running fine this morning but the same thing happened 2nite just driving along and i think between 1500 and 2000 revs, could it b turbo boost sensor, eg r 3rd injector im just looking a bit of help b4 i have to bring it to the garage
    many thanks...

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    northern ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    4go to say it a 1.9cdti 2004 model

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    northern ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default bump

    bump

  4. #4
    Regular Member pattz123's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : 1.9 CDTI 150

    Year : 2007

    Mileage : 83k

    Default

    Could possibly be the throttle position sensor.http://www.vectra-c.com/forum/showth...45#post1338145

  5. #5
    Regular Member pattz123's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Motherwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : 1.9 CDTI 150

    Year : 2007

    Mileage : 83k

    Default

    Quote Originally Posted by pattz123 View Post
    Could possibly be the throttle position sensor.http://www.vectra-c.com/forum/showth...45#post1338145
    Your symptoms seem to be consistent with this identified fault. Seems to be an issue with cracked solder joints on the throttle pedal position sensor circuit board on 2004 and some 2005 1.9 cdti's. Check out this sticky http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=118784 Mind let us know how you get on.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help please engine problems
    By 11mallard in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 6th April 2012, 18:54
  2. engine problems 2.0 dti
    By adriches in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 30th July 2011, 10:38
  3. 2.0T Engine problems...?
    By n_hudson in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 4th February 2009, 17:43
  4. Engine Problems
    By Madmarky01 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 1st April 2008, 12:44
  5. 1.8 SRI engine problems....
    By bigd1975 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 12th May 2007, 19:59

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •