User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Newbie with in need of a little help!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Newbie with in need of a little help!

    hi sorry its my first post and asking for help i have a 2.2 vectra sri 2003

    i have had it about a month and abs or traction control dont work i dont even get a light when u turn the key to position 2 i have checked the fuses IN THE ENGINE BAY and they are all fine

    i have had it on the diagnostics and came back with
    p1390 left wheel speed sencer
    P1613 Immobiliser No Or Wrong Signal Immobiliser
    U2108 CAN-BUS no Communication with ABS/TC
    U2139 Lost communications CIM steering column module
    u2105 no communication with ecm
    U2139 Lost communications CIM steering column module
    u216 no communication instrument control

    any help will be grate thanks david

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Try unplugging the abs in the engine bay and cleaning the plugs contacts. Could be dirty. Also it looks like you may need a new hub/sensor on the wheel.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Sig View Post
    Try unplugging the abs in the engine bay and cleaning the plugs contacts. Could be dirty. Also it looks like you may need a new hub/sensor on the wheel.

    thanks iv tryed cleaning the abs plug and a bit wd40 and no luck iv just ordered the wheel bearing hub kit

  4. #4
    Regular Member leonvectrac's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    south shields
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Areet welcome to vectra-c !

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by leonvectrac View Post
    Areet welcome to vectra-c !
    cheers

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    was abit bord the day so i took clocks out and found some one had covered the leads in black stuff so u could not see that the lights are on hopfully the new wheel bearing hub kit will turn them both out Attachment 38590
    thanks for the help

  7. #7
    Regular Member TimTay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    BRECHIN
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    lucky me! i just got black duck tape!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. newbie asking newbie question :-)
    By gavatron in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 13
    Last Post: 6th February 2012, 10:39
  2. Newbie
    By bigjjfaetheyy in forum Introduce yourself.
    Replies: 5
    Last Post: 2nd October 2009, 08:57
  3. Newbie.
    By Martinlw in forum Introduce yourself.
    Replies: 3
    Last Post: 1st October 2009, 05:46
  4. Newbie
    By VectraAlan1888 in forum Introduce yourself.
    Replies: 9
    Last Post: 16th September 2009, 19:02
  5. newbie.
    By signum@37 in forum Introduce yourself.
    Replies: 15
    Last Post: 3rd August 2009, 12:25

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •