User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: A few problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Stockton On Tees
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default A few problems

    Firstly when i open the car via the central locking the car clicks continuously for about 4/5 seconds then goes off this has only just started

    And when going over speed bumps the car at the front creaks i think it the suspension i have tried to do some home work on this but no joy any advise would be greatly appreciated.

  2. #2
    Regular Member wallace78's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    the noise u hear when u go over speed pumps could be ur anti rollbar bushes ,might need replacing!!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Stockton On Tees
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yeah just noticed another thread on this thanx any idea on the central locking clicking i may be able to upload a video if it help

  4. #4
    Regular Member wallace78's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    not 2 sure iv u checked the fuses

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Stockton On Tees
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    everthing works but with the added clicking.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. z18xer vvti, problems, problems
    By gstore in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 20th April 2012, 13:33
  2. 1.8 vvti problems, problems problems!!!
    By gstore in forum Petrol Engine related
    Replies: 8
    Last Post: 3rd March 2012, 01:31
  3. crusie control problems, anyone had similar problems?
    By rozzer2006 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 2nd October 2011, 21:20
  4. GSi problems
    By Piemyster in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 27th July 2011, 20:11
  5. 1.9 cdti auto problems problems
    By trigger in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 28th September 2009, 17:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •