User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Still noisy as hell!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Still noisy as hell!

    ARBs... NEW
    Drop links... NEW

    So why the hell is my car still making a horrific squelching noise from the front end when I go over speed bumps?! Really bad when cold!

  2. #2
    Regular Member TimTay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    BRECHIN
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by DNS View Post
    ARBs... NEW
    Drop links... NEW

    So why the hell is my car still making a horrific squelching noise from the front end when I go over speed bumps?! Really bad when cold!
    mine stopped when i changed arb bushes. not being cheeky but did u fit the right size?

  3. #3
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    323 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    Rad mounts?
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by TimTay View Post
    mine stopped when i changed arb bushes. not being cheeky but did u fit the right size?
    Yeah, size is definitely right as VX supplied the wrong ones first time and had to change them! (they were too small to fit round the bar so had to get the bigger ones).

    Did you lubricate yours with anything?

    The rad mounts on mine are noisy, but it's a different sort of racket! It goes away for a few months when I clean and lube them.

  5. #5
    Regular Member TimTay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    BRECHIN
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by DNS View Post
    Yeah, size is definitely right as VX supplied the wrong ones first time and had to change them! (they were too small to fit round the bar so had to get the bigger ones).

    Did you lubricate yours with anything?

    The rad mounts on mine are noisy, but it's a different sort of racket! It goes away for a few months when I clean and lube them.
    no i did nae use anything. one thing i will say tho is when i got my bushes propper vx ones they didnt fit round the bar either. was gonna take them back but checked the numbers on them and they were the same as the one that came off! so i scratched my head a bit and decided to go ahead and fit them. and as soon as i tightened them up properly they then fitted round the bar but still looked like they were just a tad to small. but i got the biggest ones made for my car. found it a bit weird but sorted my problem.

  6. #6
    Regular Member marktaylor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    have you tried top suspension bearing

    mine did the same changed that and viola

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800

    Year : 2004

    Mileage : 135000

    Default

    Quote Originally Posted by DNS View Post
    ARBs... NEW
    Drop links... NEW

    So why the hell is my car still making a horrific squelching noise from the front end when I go over speed bumps?! Really bad when cold!
    Right..the main culprit for the noise you have when going over speed bumps.

    1/Front anti roll bar bushes....

    2/Front drop link bushes....

    3/ Front springs shagged.

    4/ Front shockers knakered.

    try spraying some of this in the new bushes you have brought


    http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...egoryId_165750

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. oh hell no
    By aledjones_lex in forum General Chat
    Replies: 17
    Last Post: 17th September 2010, 16:32
  2. ****** hell what have i done??
    By lochgilp in forum General Chat
    Replies: 29
    Last Post: 15th July 2009, 19:18
  3. How the hell...!
    By GoldenWonder in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 13th January 2008, 12:06
  4. What the hell are these???
    By rushy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 15th September 2007, 22:58

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •