User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: HID's

  1. #1
    Regular Member G4GAV's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default HID's

    evening people,

    now iv got my HID's from HIDs4us and the 1st box the ballast unit didnt work, got intouch with them and they send a new ballast unit out with replacement bulbs too. good chaps they are.....

    went to fit the unit today and still no power in the ballast unit! now the unit i had in the 1st box i conected up to both sides and it worked fine, done the same with the unit i recived today and nothing what so ever!

    has any one else from here had this problem with items from hid's4us ?

    im trying not to make a big issue with this but all i want is what i paid for to work and get some better lighting on the veccy.

  2. #2
    Regular Member 0uT1aW's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    weird, im having an issue with a kit from hids direct now, worked fine last sunday and monday after fitting now the the passenger side lights intermittantly, not tried swapping them about.

    This the same side as you bud?

  3. #3
    Regular Member G4GAV's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    im getting nothing what so ever from one ballast unit, the first one was a damaged resistor or some thing, but the second unit im getting nothing on either side . now im not getting any replies from the online sales helpline. all i want is what i buy to work.

  4. #4
    Regular Member 0uT1aW's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by G4GAV View Post
    im getting nothing what so ever from one ballast unit, the first one was a damaged resistor or some thing, but the second unit im getting nothing on either side . now im not getting any replies from the online sales helpline. all i want is what i buy to work.
    Tell me about it, Its such a hassle when it don't work. Phone em up see if you can get a real person to pick up lol. Mine was working this morning no hassle. Hids are one of the best mods but they are such a pita

  5. #5
    Ex-Staff Full Member John LE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Forfar, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Facelift Insignia/Corsa D

    Trim : LE/VXR

    Engine : 2.0 cdti/1.6 Turbo

    Year : 13/07

    Default

    Quote Originally Posted by 0uT1aW View Post
    Tell me about it, Its such a hassle when it don't work. Phone em up see if you can get a real person to pick up lol. Mine was working this morning no hassle. Hids are one of the best mods but they are such a pita
    Definatly, if the companies were to use decent stuff it would make a big difference.

    I've given up on the aftermarket crap and i'm gonna retro fit genuine ones

  6. #6
    Regular Member 0uT1aW's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by john.robertson2 View Post
    Definatly, if the companies were to use decent stuff it would make a big difference.

    I've given up on the aftermarket crap and i'm gonna retro fit genuine ones
    Yeah, I hear that!! shame really they are awesome an people seem to have no problems but why do some of us just have no luck! the cars should be practically the same!!

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by G4GAV View Post
    im getting nothing what so ever from one ballast unit.
    Have you tried on another 12 volt supply? ie, flying leads directly to the battery, or on another car?

    Are you 100% sure the wiring is connected up the right way around?


    EDIT - if you're having trouble getting hold of anyone at hids4us, then try contacting "a803sgo" on astraownersnetwork - who I believe is connected with them
    Last edited by Big Dave; 27th January 2011 at 14:27.

  8. #8
    Regular Member G4GAV's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Dave View Post
    Have you tried on another 12 volt supply? ie, flying leads directly to the battery, or on another car?

    Are you 100% sure the wiring is connected up the right way around?


    EDIT - if you're having trouble getting hold of anyone at hids4us, then try contacting "a803sgo" on astraownersnetwork - who I believe is connected with them

    yes i have connected the right way around, i even sourced the power wires before hook up. i tried both ballasts units and only the 1st one works. and i just tried the battery plan too, no luck.

    i will try that chap from AOC and see if he can point me in some direction, thanks for help.

  9. #9
    Regular Member chewy71's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just turned mine on tonight and drivers side (yeah would be!!!) doesnt work!! Anyone know what the lifespan of these HID bulbs are? Only been fitted 7 weeks ago,.. been great up to now. Got from HIDS-4-US .. phoning tomorrow to get two spare bulbs just in case as I aint keen on piddling about taking bumpers n headlights off when I've no spares.

    (anyone else had this problem where it just stops working?)

  10. #10
    Regular Member 0uT1aW's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah only had mine in from sunday and had a whole day of the drivers side not working, but today it seems ok, I think its something to do with when they fire up, mines flashed and never brightens

    Confused

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HID's
    By disco dan in forum Styling
    Replies: 24
    Last Post: 11th June 2011, 23:59
  2. hid's
    By G4GAV in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 6th May 2011, 18:42
  3. best HID's
    By paul_sri150 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 26th October 2010, 10:16
  4. HID's
    By Daywalker in forum Styling
    Replies: 9
    Last Post: 15th November 2009, 18:20
  5. HID's
    By david.91.09 in forum Styling
    Replies: 12
    Last Post: 24th October 2009, 18:28

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •